Rajattu tarjous – Kokeile ILMAN RISKIÄ
30 päivän tyytyväisyystakuulla

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia
Tarjous päättyy pian!

Vatsa tiukaksi vain 8 minuutin treeneillä – 30 päivässä!

Kun vatsaa treenataan oikein ja tehokkaasti, lyhytkin treeni tuo tuloksia.

Eikö olisi aika, että otat treenistäsi irti maksimitehon minimivaivalla?

30 päivän keskivartalohaaste: monipuoliset treenit, vaivaton ohjelma

8 minuuttia per treeni

Nämä treenit kestävät aina vain tasan kahdeksan minuuttia!

Treenaa kolmesti viikossa

Tässä ohjelmassa treenataan kotona vain kolmesti viikossa.

Treenit kätesi ulottuvilla

Ohjelmat ja treenivideot ovat tallessa netissä ja mobiilisovelluksessa, jolloin seuraava treenisi on aina valmiina ja helposti saatavilla.

Liukukiekot mullistavat keskivartalotreenisi

Kehitä koko keskivartaloa

Liukukiekoilla tehtävät vatsalihasliikkeet haastavat kerralla koko keskivartaloa eli myös selkää, lantiota ja syviä vatsalihaksia.

Tee monipuolisesti liikkeitä

Liukukiekot mahdollistavat sellaiset keskivartaloliikkeet, joita et ole tehnyt jo kyllästymiseen asti. Ei lankkuja eikä istumaannousuja!

Aloita treeni minuutissa

Kevyet ja pienikokoiset kiekot on kätevä säilyttää vaikka tv-tasolla tai olohuoneen nurkassa, jolloin olet minuutissa valmis treenaamaan.

Mitä tuloksia saan tällä ohjelmalla?

Keskivartalo napakaksi 30 päivässä

Olisi tietysti kiva sanoa, että oli lähtötasosi mikä tahansa, niin 30 päivän harjoittelun jälkeen vatsasi olisi kuin pyykkilauta ja pöhötys olisi tiessään. Todellisuus on kuitenkin se, että monella siihen vaaditaan enemmän harjoittelua.

Sen voimme kuitenkin taata, että tulet näkemään tuloksia seuraamalla 30 päivän keskivartalohaastetta. Keskivartalosi on satavarmasti voimakkaampi, tiukempi ja vatsan lihakset näyttävämpiä.

Tiivistimme ohjelmaan tehokkaimmat mahdolliset keskivartaloliikkeet kahdeksan minuutin treenivideoiksi. Treenirytmi on tehty niin, että sen toteuttaminen on realistista myös aloittelijoille ja kiireisille. Siksi takaamme, että tämä on se treeniohjelma, jonka oikeasti myös suoritat loppuun.

Jos olet aikaisemmin epäonnistunut jossakin treeniohjelmassa ja epäilet sopiiko tämä haaste sinulle, voin luvata että tämän treeniohjelman avulla projekti ei kaadu monimutkaisuuteen, tylsyyteen tai puuduttaviin “ei-taas-näitä” -vatsalihasliikkeisiin.

Etkö usko? Kokeile haastetta 30 päivän tyytyväisyystakuun turvin – jos et ole tyytyväinen ohjelmaan, saat rahasi takaisin.

Älä usko meitä. Usko asiakkaitamme.

Näin asiakkaamme kommentoivat ohjelmaa

Tykkäsin tästä kyllä. Parasta että kaikki liikkeet tehtiin samoilla välineillä, ei tarvitse säilyttää kotona monia.

Minna, 43

Tämä oli ensimäinen kuntoiluohjelma jonka suoritin ikinä loppuun saakka. Tässä oli juuri sopivasti liikuntaa aloittelijalle, en olisi jaksanut jumpata useammin. Nyt ohjelman jälkeen on tosi innostunut olo jatkaa jumppailua vielä kotona. Sain tästä uuden elämäntavan. Kiitos!

Asta, 58

Peukku tälle ohjelmalle. Helpot mutta tehokkaat treenit ja kätevät välineet.

Petrus, 32

Kolmesti viikossa tehtävät kahdeksan minuutin vatsalihastreenit kuulosti sen verran hyvältä, että päätin kokeilla. Nämä ehti tehdä sillä välin kun vauva nukkui tai milloin nyt ikinä sattuikaan olemaan hetki hiljaista. Tosi kivat 30 päivää. Meni ohi nopeasti.

Salla, 35

30 päivän päässä odottaa timmimpi vatsa

30 päivän keskivartalohaaste

4,8
4.8/5

Lähde mukaan kokeilemaan vuoden vaivattominta keskivartalotreeniä! Ohjelmalla treenaat itsellesi timmimmän vatsan, joka paitsi näyttää hyvältä, myös tukee kehoasi oikein.

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

Kenelle 30 päivän keskivartalohaaste on suunniteltu?

Ei ole väliä oletko jo kokenut treenaaja vai vasta-alkaja – tällä haasteohjelmalla saat takuuvarmasti tuloksia.

Uusille treenaajille

Treenivideot on suunniteltu aloittelijat mielessä pitäen ja saat mukaan helpotetut versiot kaikista liikkeistä.

Kiireisille

Treenit kestävät vain 8 minuuttia, eli et koskaan joudu skippaamaan treeniä siksi koska et ehtisi liikkua.

Paljon istuville

Jos istut paljon (töissä, autossa tai ihan kotisohvalla), nämä treenit ovat sinulle erittäin tärkeitä ja hyödylliisä!

Miksi juuri 30 päivän keskivartalohaaste?

Kolme syytä, miksi tämä 30 päivän haaste on vaivattomin tekemäsi treeniohjelma

Emme sano tätä ohjelmaa vuoden vaivattomimmaksi treeniohjelmaksi syyttä. Olemme rakentaneet koko ohjelman pitäen mielessä treenaamisen yleisimmät kompastuskivet. Tuloksena syntyi aloittelijaystävällinen, realistinen ja helppokäyttöinen 30 päivän haasteohjelma.

Lyhyet ja tehokkaat treenit, jotka ehdit tehdä varmasti

Treenit kestävät aina vain tasan kahdeksan minuuttia, joten ne on kätevä suorittaa muun arjen ohessa esimerkiksi ruoan valmistuessa tai tv-ohjelman mainoskatkolla.

Teet treenit seuraamalla ohjaajaa 8 minuuttia kestävän videon perässä, eli et joudu itse ajoittamaan harjoituksia tai laskemaan toistoja. Seuraa vain videon perässä!

Ohjelman liikkeet on suunniteltu niin, että ne sopivat myös aloittelijoille. Saat videon mukana helpotetut liikevariaatiot jokaiselle liikkeelle, jos normaali treeni tuntuu liian haastavalta. 

Helppokäyttöiset välineet, jotka kaksinkertaistavat treenitehon

Kaikki ohjelman treenit suoritetaan liukukiekoilla. Ne ovat kaksipuoliset levyt, joiden kova puoli liukuu matoilla, kun taas pehmustettu puoli varmistaa, ettei lattiaan jää naarmuja.

Kiekot ovat käyttövalmiit sellaisenaan, eli sinun ei tarvitse valmistella välineitä tai miettiä sopivia painomääriä ikinä ennen treeniä. Huomaamattomia kiekkoja voi jopa säilyttää treenitilan lattialla, jotta kynnys aloittaa treeni laskee entisestään.

Kevyen painonsa ja pienen kokonsa ansiosta kiekot on kätevä säilyttää kotona ja ottaa tarvittaessa mukaan töihin tai reissuun.

Käyttäjäystävällinen sovellus, joka tekee treenaamisesta helpompaa

Kaikki treenimme ovat käytössäsi netissä, mutta kun haluat tehdä treenaamisesta vielä käyttäjäystävällisempää, voit ladata Kotona kuntoon -mobiilisovelluksemme.

Sovellus antaa sinulle helpon pääsyn treeniohjelmaan, jolloin seuraava treenisi on aina vain parin painalluksen päässä.

Sovelluksen avulla seuraat tekemiäsi treenejä ja tarkkailet edistymistäsi reaaliajassa. Näet kaikki tulevat treenit ja halutessasi voit suorittaa edellisiä treenejä uudestaan.

Ostoksesi on täysin riskitön

Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamiisii liukukiekkoihin ja treeniohjelmaan kokeiltuasi niitä 30 päivää, voit postittaa ne meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi. Huom. Jos käytät tilaamiseen liikuntaetuja, emme valitettavasti voi hyvittää rahojasi takaisin, koska lakiteknisesti se ei vain ole mahdollista. Liikuntaetuja ei saa muuttaa takaisin rahaksi.

Mitä vielä odotat?

30 päivän keskivartalohaaste

4,8
4.8/5

Vuoden vaivattomin vatsalihastreeni odottaa sinua! Ostamalla nyt saat välineet ja postituksen ilmaiseksi. Tilauksesi on riskitön, sillä annamme tuotteellemme 100-prosenttisen tulostakuun.

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

Tämän kaiken saat, kun tilaat nyt

Mitä paketti pitää sisällään?

Ostamalla treeniohjelman saat kaikki tarvittavat välineet kaupan päälle! Kaikki tämän ohjelman treenit tehdään kestävillä ja laadukkailla liukukiekoilla, joilla treenaaminen on turvallista ja tehokasta.

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Saat välineet sekä pääsyn kurssimateriaaleihin käyttöösi ikuisesti. Voit siis suorittaa ohjelman juuri silloin kuin haluat ja niin usein kuin haluat!

Eivät naarmuta. Paljaalla lattialla käytät kaksipuolisten kiekkojen pehmeää kangaspuolta. Matolla voit käytät liukureiden kovaa ja liukkaampaa puolta.

Kyllä! Voit maksaa tämän ohjelman yleisimmillä liikuntaeduilla (ePassi, Edenred, Smartum). Jos haluat maksaa vain osan ohjelmasta liikuntaeduilla, ota meihin yhteyttä info@kotonakuntoon.fi.

Ei hätää – jokainen liike ohjeistetaan videolla, minkä lisäksi saat helpotetut variaatiot kaikista liikkeistä. Helpotetut liikkeet ohjeistetaan niin videoilla kuin kirjallisestikin.

Mikäli haluat lisätietoa yrityksestämme tai tästä harjoitusohjelmasta, älä epäröi olla yhteyksissä meihin. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Voit lähettää meille kysymyksiä sähköpostitse osoitteeseen info@kotonakuntoon.fi tai klikkaamalla tämän sivun oikean alakulman sinistä Chat-puhekuplaa.

Otatko haasteen vastaan?
Rajattu tarjous päättyy pian!

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Tilaa ilman riskiä – 100 % tulostakuu

30 päivän keskivartalohaaste

4,8
4.8/5

97.00 

49 €

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

Säästä nyt 48 €!

pv
h
m
s
Viimeinen mahdollisuus!