Rajattu tarjous – Kokeile ILMAN RISKIÄ
30 päivän tyytyväisyystakuulla

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

30 päivän kahvakuulahaaste – aloita treenaaminen kotonasi nyt

Älä anna kahvakuulasi pölyttyä nurkassa ovistopperina, jos sinulla on jo sellainen. Jos ei ole, tilaa se tältä sivulta samalla kun hankit 30 päivän kahvakuulahaaste-ohjelman.

Kaikki tietävät kahvakuulatreenin olevan tehokasta ja jopa omistavat kuulan, mutta silti sillä ei treenata

Näin se on monella meillä. Usea on jopa ostanut kahvakuulan vuosia sitten, mutta sitä ei ole tullut käytettyä muutaman ensimmäisen heilautuksen jälkeen. Miksi?

En tiedä, mitä tekisin sillä. Onhan se kahvakuula kiva väline, mutta en tiedä yhtään mitä tekisin sillä! Tiedän ehkä pari liikettä, mutta ei niistä kyllä treeniä saa.

Ei osaamista ja pelko loukkaantumisesta. Kahvakuula on painava, ja kun en tiedä kuinka liikkeet tulisi suorittaa puhtaasti, pelkään, että satutan itseni. Tai rikon kotini lattian.

Ei jaksa aloittaa. Ei vaan jaksa. Alku on kuitenkin ihan kauheeta ja sitten joka paikkaan sattuu. Onko siitä edes mitään hyötyä, jos heilauttelen kuulaa miten sattuu ilman ohjeita?

Eihän minulla ole edes kahvakuulaa! No kun ei ole kahvakuulaa, niin sillä on vähän paha treenata! (Psst.. Tästä meiltä saat sellaisen, jos tarvitset.)

Millainen 30 päivän kahvakuulahaaste on?

Helpoin tapa saavuttaa tuloksia kahvakuulatreenillä – vaikka ei olisi treenannut koskaan aikaisemmin

Tällä 30 päivän kahvakuulahaasteella pääset helposti takaisin kiinni liikuntarutiiniin, pudotat painoa ja saat itsesi taas liikkeelle. Ei tarvitse lähteä salille tai vesisateeseen lenkille. Riittää, että nappaat kuulan käteen ja teet 15 minuuttia kestävän treenin. Tämän helpompaa se ei voi olla!

30 päivän ajan, 15 minuuttia treeniä kolme kertaa viikossa

Treenaa vain
3 x 15 min viikossa

Haastekuussa treenaaminen on nopeaa ja tehokasta. Treenien ei tarvitse kestää kolmea tuntia, jotta saadaan tuloksia aikaan.

Seuraa
valmista ohjelmaa

Päätimme painot, toistomäärät, liikkeet ja treenien kestot puolestasi. Sinun täytyy vain valita sinulle sopivat treenipäivät – ja treenata!

Pudota painoa
ja vahvista lihaskuntoa

Kahvakuulailu on niin tehokasta, että voimme taata, että 30 päivän haasteen suorittamalla lihaskuntosi paranee ja painosi putoaa.

Kotona treenit tulee oikeasti tehtyä

Treenaa juuri silloin
kun sinulle sopii

Hyödynnä aikainen aamu, lounastauko, lasten päiväunet tai illan motivaatiopiikki. Treenit ovat saatavillasi koska vain!

Ei muiden
katseita selässä

Kuka oikeasti haluaa hikoilla ja rehkiä muiden nähden julkisella paikalla? Tällä ohjelmalla treenaat omassa rauhassa ja omaan tahtiin kotona.

Liikuntarutiini on
vain itsestä kiinni

Ei noudatettavia kuntosalin aukioloaikoja, ei matkoja, ei ruuhkia, ei säävarausta, ei koronasulkuja. Kotona treenaat juuri omilla ehdoilla.

Miksi juuri kahvakuula?

Miksi kahvakuula on niin ihmeellinen treeniväline?

Onko kahvakuula verrattavissa käsipainoon, levypainoon tai kehonpainoon? Yksinkertaisesti sanottuna ei – kahvakuula on omassa tarkoituksessaan ylivoimainen väline. Lue alta kolme syytä, joiden takia suosia kahvakuulaa.

Kuinka se toimii?

Kahvakuulan tehokkuus perustuu sen painopisteeseen ja monipuolisiin, koko kehoa kehittäviin liikkeisiin. 

Kahvakuulalla treenataan yhdellä kuulalla kerrallaan, jolloin painopiste liikkeissä on usein kehon jommalla kummalla puolella. Keskivartalo, jalat, pakarat ja koko keho joutuvat pinnistelmään huomaamatta, jotta tasapaino säilyisi, ja näin liikkeet ovat todella tehokkaita.

Kuulalla ei tehdä suljettuja liikkeitä, kuten hauiskääntöä, vaan liikkeitä, jotka rasittavat koko kehoa. Näin sinun ei tarvitse tehdä miljoonaa erilaista liikettä treenissä, vain muutama riittää!

Kahvakuulan hyödyt

  • Hellä nivelille. Ei rasita niveliä, sillä liikkeissä ei tule tärähdyksiä, kuten esimerkiksi juoksussa.
  • Kehittää tasapainoa ja liikkuvuutta. Liikkeet kehittävät kehon tasapainoa ja liikkuvuutta, mikä vähentää huomattavasti altistumista tuki- ja liikuntaelinvammoille ja vähentää kehon kiputiloja.
  • Polttaa rasvaa ja parantaa lihaskuntoa. Kahvakuulalla tehtävät liikkeet nostavat sykettä ja rasittavat lihaksia. Näin kehon aineenvaihdunta aktivoituu, rasva palaa ja lihaskunto paranee.

Pudotat painoa nopeammin ja vahvista lihaksia

Monipuolisesti lihaksia aktivoivat heilautukset ja liikkeestä tehtävät toistot paitsi hyödyntävät useampia lihaksia, myös nostavat sykettäsi treenin aikana. Korkeampi syke puolestaan tehostaa kaloreiden ja rasvan polttoa, jolloin painonpudotuskin tehostuu.

Kuula on lisäksi esimerkiksi käsipainoa tehokkaampi väline, sillä kuulan painopiste on kauempana kehosta. Tällöin sillä treenaaminen vaatii enemmän työskentelyä keskivartalon tukilihaksilta, sillä keho joutuu pitämään tasapainoa aktiivisesti.

Kehität keskivartalon syviä lihaksia

Dynaamiset liikkeet, kuten heilautukset, kehittävät tehokkaasti kropan tukilihaksia ja tasapainoa. Kun harjoitat kroppaa liikkeessä, syvät keskivartalon lihakset joutuvat työskentelemään aktiivisesti pitääkseen kehon vakaana.

Kahvakuula onkin erityisen hyvä väline nimenomaan keskivartalotreeniin. Lähes kaikki kahvakuulalla tehtävät liikkeet aktivoivat automaattisesti myös corea.

Tämä sopii uusille treenaajille

Onko tämä ohjelma liian haastava?

Me kaikki olemme aloittelijoita joskus, ja on vain kivenkova fakta, että aloittelijana rinnalleen tarvitsee apua. Siksi tämä 30 päivän kahvakuulahaaste on tehty nimenomaan sinulle, joka tarvitset selkeän, perästä seurattavan ohjelman.

Tässä kahvakuulahaasteessa on yksinkertainen, selkeästi esitetty treenirytmi. Kaikki liikkeet on neuvottu videoilla ja kirjallisilla step-by-step-ohjeilla. Olemme siis hoitaneet kaiken ajattelun ja päätöksenteon puolestasi, jolloin sinun tehtäväksesi jää vain noudattaa ohjelmaa. Ja siinä onnistut varmasti!

Ja jos sinulla tulee kysymyksiä liittyen harjoitusohjelmaan tai liikkeisiin, niin meihin voi olla aina yhteydessä. Autamme henkilökohtaisesti sinua oikean suoritustekniikan kanssa tai etsimme yhdessä vaihtoehtoisen liikkeen. 

Älä usko meitä. Usko asiakkaitamme.

Tätä mieltä asiakkaamme ovat haasteesta

Liikkeet oli helppo tehdä mutta oli myös sopivan haastavia, tuntuivat kyllä koko kropassa.

Kirsi, 44

Treeniohjelma alkaa sopivan kevyesti, eli ehti tottua liikkeisiin hyvin. Mutta lopussa erityisesti alkoi olla jo treenaamisen makua.

Tuomas, 37

Hyvät ja selkeät ohjeet. Niitä on tullut kaivattua juurikin kahvakuulalla reenatessa.

Juha, 47

Arvostelen 4/5, saisi minusta olla vieläkin raskaampi. Haasteella pääsi kuitenkin hyvin alkuun ja oppi hyvin tekemään liikkeitä kahvakuulalla.

Matias, 29

30 päivän päässä odottaa uusi elämäsi.

30 päivän kahvakuulahaaste

4,4
4.4/5

30 päivän kahvakuulahaaste haastaa kehoasi monipuolisesti. Sen aikana pudotat painoa ja rakennat itsellesi terveellisen liikuntarutiinin.

Huom! Jos tilaat pelkän ohjelman, voit maksaa tilauksesi liikuntaeduilla. Mikäli haluat kahvakuulan mukaan, liikuntaedut eivät käy maksuvälineeksi.

99.00 

49 €

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

Kenelle tämä kahvakuulahaaste
on tehty?

Niille joilla ei ole aikaa treenata tunti kausia

Kotoa tehtävät 15 min kestävät treenit on helppo tehdä normaalin arjen tai vaikka mökkireissun ohessa.

Niile jotka haluavat helposti alkuun

Tämä perästä seurattava haaste palauttaa liikunnan ilon samalla, kun seuraat edistymistäsi reaaliaikaisesti.

Aloitteleville treenaajille

Kurssi ei vaadi aiempaa osaamista kahvakuulailusta tai kotona liikkumisesta. Ohjeistamme sinut kyllä alkuun!

Tämä haaste muuttaa kaiken

Kolme kulmakiveä, joiden takia
onnistut tällä haasteella varmasti

Treenihaasteessa onnistuminen ei tapahdu sattumalta, vaan yhdistämällä juuri oikein suorittajan motivaatio ja realistinen treeniohjelma. Jo tuhannet suomalaiset ovat onnistuneet treeniohjelmiemme avulla – ja siksi olemme niin varmoja, että tällä haasteella sinäkin onnistut. 

Normaalin ihmisen arkirytmiin sopivat treenimäärät

Kuulostaako tutulta: päätät aloittaa treenaamisen. Aloitat treeniohjelman ja treenaat innostuneena kaksi tuntia kuutena päivänä viikossa… Kunnes motivaatiosi laskee, ja koko treeniohjelma unohtuu jo yhden tai kahden viikon jälkeen.

Tämä 30 päivän haaste on rakennettu normaalin ihmisen arkea ajatellen. Harvan arki taipuu ainakaan pitkäaikaisesti kovaan treenitahtiin, joka vaatii jopa kymmenen tuntia viikosta. Tämän haasteen treenit ovat niin realistisia, että rakennat niiden avulla kestävän liikuntarutiinin.

Yksinkertaiset, helppokäyttöiset ja tehokkaat treenit

Helppokäyttöisen kurssialustamme avulla seuraat etenemistäsi ja tarkastelet tulevia treenejä. Pääset näkemään koko haasteen kaikki treenit heti ensimmäisenä haastepäivänä, joten voit suunnitella sinulle parhaat treenipäivät jo reilusti etukäteen.

Olemme tukenasi koko haasteen ajan ja saat meiltä vinkkejä ja neuvoja sitä mukaan kun suoritat treenejä. Kaikki treenit ovat videoituja, joita seuraat ohjaajan perässä. Näin et tule satuttamaan itseäsi, eikä sinun tarvitse ikinä miettiä, mitä sarjaa treenata milloinkin! 

Kokeile 30 päivää ja katsoo onko kahvakuulailu sinun treenitapasi

Olet päätynyt tälle sivulle ja lukemaan tänne asti – se on selkeä merkki siitä, että motivaatiosi elämänmuutokseen on kova. Nyt tärkein asia on ottaa se ensimmäinen askel, jonka avulla sitoudut muutokseen. Lupaamme, että tämän ohjelman avulla pääset varmasti alkuun – olemme täällä tukenasi!

Tässä rutistuksessa onnistut varmasti. Vain 30 päivää treenejä ja kolme treeniä viikossa. Ja hei – tutkitusti ihmiseltä menee juuri neljä viikkoa rakentaa uusi tapa. Haasteen lopuksi et siis todennäköisesti edes halua palata vanhoille urille, vaan jatkaa uutta aktiivista arkirutiiniasi, jossa liikunta tuntuu luonnolliselta.

Ostoksesi on täysin riskitön

Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamaasi kahvakuulaan ja treeniohjelmaan kokeiltuasi niitä 30 päivää, voit postittaa ne meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi. Huom. Jos ostit ohjelman liikuntaeduilla, emme ikävä kyllä voi lakiteknisistä syistä palauttaa rahoja. Liikuntaetuja ei saa muuttaa takaisin rahaksi.

Mitä vielä odotat?

30 päivän kahvakuulahaaste

4,4
4.4/5

30 päivän kahvakuulahaaste haastaa kehoasi monipuolisesti. Sen aikana pudotat painoa ja rakennat itsellesi terveellisen liikuntarutiinin.

Huom! Jos tilaat pelkän ohjelman, voit maksaa tilauksesi liikuntaeduilla. Mikäli haluat kahvakuulan mukaan, liikuntaedut eivät käy maksuvälineeksi.

99.00 

49 €

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

Tämän kaiken saat, kun tilaat nyt

Mitä kahvakuulahaaste sisältää?

Tämä ohjelma koostuu 30 päivän valmiiksi suunnitellusta kahvakuulaohjelmasta, jonka mukaan saa halutessaan tarvittavat välineet. Mikäli kahvakuulaa ei siis löydy vielä omasta takaa, voit tilausvaiheessa valita, haluatko ostaa mukaan 6 vai 8 kilon kuulan.

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Saat pääsyn kurssille heti ostoksesi jälkeen ja voit halutessasi aloittaa sen välittömästi. Pääsysi ohjelmaan ei kuitenkaan vanhene, joten voit aloittaa haasteen myös halutessasi myöhemmin.

Haasteen voimassaoloa ei ole rajattu ajalla, joten voit palata treeniohjelmaan aina tarvittaessa. Saat pääsyn materiaaleihin siis ikuisesti.

Mikäli ostat pelkän 30 päivän treeniohjelman, voit maksaa tilauksesi yleisimmillä liikuntaeduilla (ePassi, Edenred, Smartum, Eazybreak).

Valitettavasti liikuntavälineitä ei voi kuitenkaan ostaa liikuntaeduilla, joten jos tarvitset tilauksesi mukaan kahvakuulan, et voi ostaa tuotetta liikuntaedulla.

Ikävä kyllä jotkut käyttävät kahvakuulaa perehtymättä sen käyttöön kunnolla, jolloin loukkaantumisriski on olemassa. Kehoon voi syntyä erilaisia kiputiloja, jos painavaa kuulaa heilauttelee väärällä painolla tai asennolla.

Tämän takia erityisesti kahvakuulatreeniin suositellaan ammattilaisen laatimaa treeniohjelmaa, joka myös ohjeistaa tekemään liikkeet oikein. 30 päivän kahvakuulahaasteessa aloitetaan turvallisilla painoilla, ja ensimmäisten harjoitustreenien aikana opit tekemään liikkeet oikein.

Lisäksi haasteen jokainen liike ohjeistetaan ja saat videolla mallisuoritukset kaikista liikkeistä.

Mikäli haluat lisätietoa yrityksestämme tai tästä harjoitusohjelmasta, älä epäröi olla yhteyksissä meihin. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Löydät kaikki yhteydenottotavat yhteydenotto-sivulta.

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?
Rajattu tarjous päättyy:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Tilaa ilman riskiä – 100 % tyytyväisyystakuu

30 päivän kahvakuulahaaste

4,4
4.4/5

99 €

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

SÄÄSTÄ JOPA 50 % KUN TILAAT OHJELMAN NYT!