UUTUUS! TARJOUS PÄÄTTYY:
pv
h
min
s
ALE VOIMASSA:
pv
h
min
s

HIIT 15

15 minuutin kotitreeni tutuilla välineillä.
Polta 30 % enemmän rasvaa kuin muulla aerobisella liikunnalla.

HIIT 15

15 minuutin kotitreeni tutuilla välineillä.
Polta 30 % enemmän rasvaa kuin muulla aerobisella liikunnalla.

Hyvästi lenkkipolut – HIIT on tehokkain tapa polttaa rasvaa

Jos haluat polttaa rasvaa tehokkaimmalla mahdollisella tavalla, sinun ei kannata lähteä lenkkipolulle tai pyörälenkille.

HIIT polttaa rasvaa jopa 30 % tehokkaammin perinteisiin treenimuotoihin verrattuna.

Tutkimukset osoittavat, että HIIT-treenit (High-Intensity Interval Training) polttaa jopa 30 % enemmän kaloreita kuin perinteiset aerobiset liikuntamuodot.

HIITillä saat lenkin ja kuntosali­treenin hyödyt yhdellä kertaa

HIIT polttaa rasvaa tehokkaasti neljästä eri syystä:

1. HIITissä yhdistyy aerobinen ja lihaskuntoharjoittelu – kuin olisit lenkillä ja salilla yhtä aikaa!
2. Treeni kehittää kestävyyskuntoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa harjoituksen aikana
3. Treeni aktivoi kehon polttamaan rasvaa vielä 24 tuntia treenin jälkeen
4. HIIT säilyttää lihasmassaa. Ja mitä enemmän lihasmassaa, sitä enemmän polttaa rasvaa myös levossa.

HIIT sopii kaikille kuntotasosta riippumatta

HIIT-harjoittelu sopii erityisen hyvin heille, jotka haluavat polttaa rasvaa käyttämättä treenaamiseen liikaa aikaa. Eli jos haluat maksimaalisen tehon mahdollisimman lyhyessä ajassa, kannattaa valita HIIT.

Harjoittelu kuitenkin soveltuu kaikille kuntotasosta riippumatta, sillä voit itse säätää treenin kovuuden oman tasosi mukaan.

Aloittelijat voivat aloittaa HIIT-harjoittelun kevyemmällä teholla ja lisätä sitä ajan myötä kun kunto kasvaa.

Millainen HIIT 15 -harjoitusohjelma on?

Treenaa 3 x 15 min viikossa

6 viikon HIIT 15 -ohjelmassa on kolme 15 min treeniä viikossa. Pidempään ei tarvitse treenata, jotta saat hien pintaan – tulet huomaamaan sen itsekin!

Joka liikkeen välissä levätään

Jokaisessa treenissä vuorotellaan levon ja treeniin välillä. Ensin treenataan 30–35 sekuntia, jota seuraa aina 25–30 sekunnin lepojakso – ja sitten uudestaan!

Seuraa valmiin videon perässä

Jokaisen harjoituksen treeni- ja lepo-osuudet on ajastettu valmiiksi, eli voit laittaa vain treenivideon pyörimään ja tehdä treenin videon perässä.

Treeniä tutuilla välineillä: 3 syytä, miksi vastuskuminauhat vievät HIIT-treenin uudelle tasolle

Ohjelmassa treenataan jo edellisestä ohjelmasta tutulla vastuskumisalilla, mutta ilman oviankkureita ja nilkkaremmejä. Kaikki liikkeet siis tehdään pelkkiä nauhoja käyttäen, jolloin treeni hoituu supernopeasti.

Vastusnauhat lisäävät HIIT-treeniin vastusta

Vastuskuminauhat lisäävät vastusta ja tekevät liikkeistä haastavampia, jolloin treeni on entistä tehokkaampaa. Kuminauhan käyttäminen HIIT-harjoituksissa auttaa siis polttamaan enemmän kaloreita lyhyemmässä ajassa.

Vastuskuminauhojen avulla et kyllästy treeneihin

Kuminauhat tarjoavat laajan valikoiman liikkeitä, jotka voit yhdistää HIIT-harjoituksiin.

Kuten jo tiedät, voit käyttää vastuskuminauhaa erilaisissa liikkeissä, kuten kyykyissä, askelkyykyissä, punnerruksissa ja vetoliikkeissä. HIIT-treeni kuminauhoilla on siis todella monipuolista ja auttaa kehittämään eri lihasryhmiä.

Vastuskuminauhan käyttö on tuttua

Sen sijaan, että joutuisit ostamaan uusia kotitreenivälineitä, pääset nyt hyödyntämään uudestaan jo aiemmin saatua vastuskumisalipakettia.

Tämä HIIT-ohjelma hyödyntää täysin samoja vastuskuminauhoja kuin aiemmin tilaama ohjelmasi.

Anna nauhoille nyt uusi elämä HIIT-treenin avulla! Koska omistat välineet jo, voit aloittaa ohjelman jo vaikka tänään.

Tutustu ohjaajaan, Tanjaan

Moikka, mun nimi on Tanja! Olen entinen ammattiurheilija, kinesiologian kandidaatti ja personal trainer. Olen toiminut personal trainerina nyt yli viiden vuoden ajan ja jo tuhansien asiakkaiden kanssa.

HIIT 15 -treeniohjelma on suunniteltu siten, että sillä saadaan parhaat tulokset mahdollisimman lyhyessä ajassa. Tehokkaan treenin ei tarvitse kestää tuntitolkulla, vaan merkittäviä tuloksia voi saada nopeastikin.

Ohjelman liikkeet soveltuvat kaikille ja kaiken kuntoisille. Vastuskuminauhojen avulla jokainen voi säätää treenin itselleen sopivaksi.

Toivon sulle tehokkaita treenihetkiä! 🙂 / Tanja

Rasvanpolttoa vai lihaskuntoa? Valitse, millaisia tuloksia haluat

Vastuskuminauhat mahdollistavat sen, että voit päättää millaisen treenin haluat.

Vastuskuminauhat tekevät HIIT-rasvanpoltosta vielä entistäkin helpompaa. Valitsemalla viidestä erivahvuisesta nauhasta sopivan vastuksen saat säädettyä treenisi sellaiseksi kuin haluat.

Kevyemmällä nauhalla saat tehtyä enemmän toistoja. Enemmän toistoja tarkoittaa tehostunutta rasvanpolttoa. Vahvemmalla nauhalla kehität enemmän lihaskuntoasi.

Kummastakin on hyötyä rasvanpolton kannalta, sillä kasvanut lihasmassa nostaa lepokulutustasi, eli sitä energiamäärää minkä elimistösi kuluttaa vaikka et tekisi mitään.

Jos et osaa päättää, voit vaihdella lähestymistapaa joka toisessa treenissä.

15 minuutin HIIT takaa todistetusti tuloksia

Meillä on kaikille treeniohjelmillemme 100 % tulostakuu, sillä olemme varmoja niiden toimivuudesta. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, saat rahasi takaisin.

HIIT 15 -treeniohjelman avulla poltat rasvaa, vyötärösi ja lantiosi kapenevat ja lihaskuntosi kasvaa. Kaikki tämä vain 15 minuutin treeneillä!

Mikäli haluat esimerkin HIIT-treenien tehosta, voit lukea tämän Ylen artikkelin, missä erikoislääkäri Joni Keisala sovelsi HIITin periaatteita omaan rasvanpolttoprojektiinsa.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä! Ohjelman voi maksaa myös yllämainituilla liikuntaeduilla. Jos haluat maksaa vain osan paketista liikuntaeduilla, ole meihin yhteydessä sähköpostitse info@kotonakuntoon.fi.

HIIT-harjoittelu (High-Intensity Interval Training) voi polttaa rasvaa treenin jälkeen jopa 24 tuntia tai enemmän. Tätä ilmiötä kutsutaan “jälkipoltoksi” tai EPOC:ksi (excess post-exercise oxygen consumption).

Jälkipoltto on aineenvaihdunnan nopeutumista, joka jatkuu treenin jälkeen. HIIT-harjoittelussa kehosi käyttää korkeaa energiamäärää lyhyessä ajassa, mikä johtaa hapen velkaan. Kehosi jatkaa energian palamista treenin jälkeen maksamalla velkaansa ja käyttämällä ylimääräistä happea palautuakseen normaalitilaan.

Tämä lisää aineenvaihduntaa ja polttaa rasvaa jopa 24 tuntia harjoittelun jälkeen. Jälkipoltto riippuu kuitenkin monista tekijöistä, kuten treenin intensiteetistä, kestosta ja omasta henkilökohtaisesta kuntotasosta.

HIIT-harjoittelu voi olla erityisen tehokasta niille, jotka haluavat polttaa rasvaa ja kehittää lihasmassaa lyhyessä ajassa. Tämä tarkoittaa, että se voi olla hyödyllinen painonhallinnassa ja lihaskunnon kehittämisessä.

HIIT-harjoittelua voi soveltaa eri tasoisille kuntoilijoille, koska intensiteettiä ja liikkeitä voidaan muokata yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Aloittelijat voivat aloittaa HIIT-harjoittelun kevyemmällä intensiteetillä ja lisätä intensiteettiä ajan myötä.

HIIT-harjoittelun kesto vaihtelee yleensä 10–30 minuutin välillä. Tärkeintä ei ole treenin pituus, vaan intensiteetti. Tehokas HIIT-treeni sisältää lyhyitä, mutta intensiivisiä harjoitusjaksoja, joissa sykkeesi nousee korkealle. Niitä seuraa lyhyt lepojakso, minkä jälkeen aloitetaan uusi treeniosuus.

HIIT 15 -ohjelmassa treenataan kolme kertaa viikossa kuuden viikon ajan ja harjoitukset kestävät 10-20 minuuttia.

Tällaisen harjoitusohjelman avulla kehosi saa jatkuvasti uusia haasteita ja se kehittyy tehokkaasti.

HIIT-harjoittelu auttaa kehittämään kestävyyttä, voimaa ja nopeutta, mikä auttaa parantamaan suorituskykyä monissa muissa liikuntamuodoissa.

Kuuden viikon HIIT-harjoitusohjelman avulla saat näkyviä tuloksia rasvanpoltossa ja lihaskunnossa. Harjoittelun aikana voit odottaa parempaa kestävyyttä, voimaa ja tasapainoa. Harjoittelun intensiteetti on tärkeä, jotta tulokset olisivat mahdollisimman huomattavia.

HIIT-harjoittelu on yksi tehokkaimmista tavoista polttaa rasvaa muun muassa näistä syistä:

  1. Polttaa kaloreita nopeasti: HIIT-harjoittelu sisältää lyhyitä, intensiivisiä harjoitusjaksoja, jotka nostavat sykettä ja polttavat kaloreita nopeasti. Tutkimukset osoittavat, että HIIT-harjoittelu voi polttaa jopa 30 % enemmän kaloreita kuin perinteinen aerobinen harjoittelu.
  2. Parantaa aineenvaihduntaa: HIIT-harjoittelu parantaa aineenvaihduntaa jopa 24 tuntia harjoituksen jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että keho jatkaa kaloreiden polttamista myös levossa, mikä auttaa saavuttamaan rasvanpolttotavoitteita nopeammin.
  3. Säilyttää lihaskudoksen: HIIT-harjoittelu auttaa säilyttämään lihaskudoksen, mikä on tärkeää rasvanpoltossa. Lihaskudos kuluttaa enemmän kaloreita levossa kuin rasvakudos, joten sen säilyttäminen auttaa polttamaan enemmän kaloreita.
  4. Lyhyempi treeniaika: HIIT-harjoittelu on erittäin tehokas, vaikka treenin kesto olisikin lyhyt. Tämä tekee HIIT-harjoittelusta erittäin houkuttelevan ihmisille, jotka ovat kiireisiä eivätkä voi viettää paljon aikaa kuntosalilla.

Mikäli haluat lisätietoa HIIT 15 -treeniohjelmasta, älä epäröi olla yhteyksissä meihin. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun klikkaamalla oikean alakulman sinistä chat-puhekuplaa tai laittamalla sähköpostia info@kotonakuntoon.fi. Autamme sinua mielellämme! 🙂

ALE:

pv
h
min
sek

HIIT 15 -treeniohjelma

✔ 6 viikon HIIT-ohjelma: 3 x 15 min treeniä viikossa
✔ Käytä tuttuja, jo omistamiasi välineitä (vastuskumisali)
✔ 100 % tyytyväisyystakuu – tilaa ilman riskiä!
✔ Hyväksymme myös liikuntaedut
Nyt 47 € (norm. 167 €) – säästä 120 euroa!

167.00 

47 €

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen