Nyt tarjouksessa!
pv
h
min
s

Nyt -50% alennuksessa

BURNERBOARD – Kapeampi vyötärö, kiinteämmät reidet ja peppu

Nosta sykettä ja kiinteytä lihaksia – BurnerBoardilla saat hikiliikunnan ja lihaskuntotreenin parhaat hyödyt yhdessä treenissä.

MIKSI BURNERBOARD MUOKKAA VARTALOASI NIIN TEHOKKAASTI?

Oletko kokeillut lukemattomia treeniohjelmia ja -välineitä tavoitteenasi saavuttaa tiukempi vatsa ja kiinteämpi alavartalo, mutta tuloksia ei ole tullut?

Monet perinteiset treenimetodit eivät kohdista treeniä oikeisiin paikkoihin ja siksi tuloksesi jäävät saavuttamatta. Sen jälkeen motivaatiosi romahtaa, kun tuloksia ei tule.

BurnerBoard yhdistää kuntosalitreenin hikiliikuntaan - rasva palaa ja kiinteä kroppasi tulee näkyviin

BurnerBoardin paras puoli on se, että samalla kun se muokkaa lihaksiasi, se polttaa ylimääräistä rasvaa niiden ympäriltä.

Saat lenkkeilyn hyödyt samalla, kun treenaat kehosi lihaksia juuri niistä oikeista paikoista.

Treenaa tehokkaasti myös ne unohdetut poikittaiset vatsalihakset, jotka kaventavat vyötärösi

BurnerBoardin sivuttaissuuntaiset liikkeet kehittävät keskivartalon vinoja lihaksia erityisen tehokkaasti verrattuna muihin treeneihin.

Kun vinot vatsalihakset vahvistuvat, ne kaventavat vyötäröäsi ja antavat vartalollesi tiimalasimaisen muodon.

Samalla BurnerBoardin vahvistaa syvät vatsalihaksesi, jotka toimivat kuin korsetti ja saavat koko keskivartalosi tiukkaan pakettiin.

BurnerBoardin sivuttaisliike aktivoi reisi- ja pakaralihakset ja muovaa niitä tavoilla, joilla muut treenit eivät

BurnerBoardilla tehtävät liikkeet aktivoivat erittäin tehokkaasti reiden sisä- ja ulkosyrjän lihaksia sekä pakaralihaksia.

Koska peppua treenataan monipuolisesti, pakaralihaksista tulee pyöreät ja muodokkaat.

Samalla liukuminen treenaa reiden sisä- ja ulkosyrjän lihakset, jotka kaventavat reisiäsi ja saavat koko alavartalon näyttämään timmiltä.

3 SYYTÄ MIKSI ONNISTUT BURNERBOARDILLA

Treenit tuntuvat siellä missä pitääkin

BurnerBoard keskittyy erityisesti vatsan, reisien ja pakaroiden muokkaamiseen – alueisiin, jotka monille ovat haastavimpia kiinteyttää ja muotoilla.

Nämä alueet kerryttävät helposti rasvaa ja vaativat kohdennettua harjoittelua näkyvien tulosten saavuttamiseksi.

Koska BurnerBoardin liikkeet tehdään liukumalla ja sivuttaissuuntaan, se aktivoi syviä vatsalihaksiasi, sekä muokkaa reisiäsi ja pakaroitasi tavoilla, jotka eivät ole muille treenivälineille mahdollisia.

Nämä treenit haluat tehdä - kun treeni on hauskaa, et tarvitse motivaatiota

Tylsä ja yksitoikkoinen treeni on sinulle menneisyyttä. BurnerBoardin avulla treenaaminen on hauskaa, vaihtelevaa ja vauhdikasta.

Kun nautit treenaamisesta, pysyt sitoutuneena tavoitteisiisi ja saavutat tuloksia, eikä tarvitse yrittää motivoida itseäsi treeniin.

Sinun ei tarvitse hikoilla tuntitolkulla - Tehokkaat 15 minuutin treenit riittävät

BurnerBoardin treenit on äärimmäisen tehokkaita lyhyessä ajassa. Tämä tarkoittaa, että näet tuloksia nopeammin ja se lisää motivaatiotasi jatkaa.

Treenit kestävät vain 15 minuuttia ja ovat takuuvarmasti tehokkaita!

Kenelle BurnerBoard-treeni sopii?
Fysioterapeutti Ida kertoo

TÄLLAISIA TULOKSIA SAAT

Vyötärösi kapenee

BurnerBoardin liukumekanismi takaa, että harjoitteet aktivoivat ja vahvistavat myös syviä vatsalihaksia. Syvien vahvalihasten vahvistaminen saa keskivartalosi näyttämään tiukemmalta ja hoikemmalta.

BurnerBoardin treenit ovat kuntoliikuntaa joka polttaa rasvaa tehokkaasti vyötärön seudulta, joka kaventaa vyötäröäsi entisestään.

Reitesi ja pakarasi kiinteytyvät

BurnerBoardin dynaamiset, sivuttaissuuntaiset liukuliikkeet ja alavartaloharjoitteet kohdistuvat vatsan lisäksi reisiin ja pakaroihin.

Säännöllinen harjoittelu näiden liikkeiden avulla lisää lihasmassaasi ja vähentää rasvakudostasi alueilla, jotka ovat usein vaikeita treenata.

Tämän seurauksena reitesi ja pakarasi muuttuvat kiinteämmiksi ja muodokkaammiksi.

Poltat ylimääräistä rasvaa

Tehdessäsi BurnerBoardin treenejä, vauhtia piisaa ja hiki virtaa. Jalkojen ja keskivartalon muokkaamisen lisäksi säännöllinen treenaaminen polttaa rasvaa pois ja treenisi tulokset pääsevät paremmin esille.

100% tulostakuu

Haluamme ennen kaikkea, että saat tällä ohjelmalla ne tulokset, jotka lupaamme – siksi annamme ohjelmalle 100-prosenttisen tulostakuun. Jos et näe lupaamiamme tuloksia, voit lähettää välineen meille takaisin maksutta ja palautamme kaikki rahasi – ilman kysymyksiä!

Huom. Mikäli käytät tilaamiseen liikuntaetuja, lakiteknisesti emme saa palauttaa rahoja. Tällaisessa tapauksessa saat ostoksesi summaa vastaavan lahjakortin verkkokauppaamme.

Tutustu ohjelmaan ja treeneihin

Tällaisia tuloksia asiakkaamme ovat saaneet

Positiivinen yllätys!

Noora

Ohjelman alussa paino oli 70kg, nyt 65kg ja esim. vyötäröltä on lähtenyt 5cm. En odottanut tällaista ja olen erittäin positiivisesti yllättynyt.

Sain tuloksia👍🏽

Jenny

Sekä lihaskunto että aerobinen kunto ovat kohentuneet. Verenpaine, etenkin keskimääräinen alapaine, on laskenut viitisen pykälää. Nämä itse asiassa olivat tavoitteitani! Painosta en tiedä kun en sitä seuraa, mutta vaatteet istuvat päällä mukavammin.

Elämäntapa muutos käynnissä

Elisa

Yleinen olotila on virkeämpi ja paino on tippunut useamman kilon. Senttejä on lähtenyt reilusti, eniten vyötäröltä. Elämäntapa muutos jatkuu tästä.

-4kg!

Inka

Painoa sain tiputettua noin 4kg ja muutoksia kehossa on havaittavissa mm. Jenkkakahvat ja reidet selkeästi pienentyneet.

Liikunnan aloittaminen oli helpompaa, kun treenit kesti vain sen 15min. Ja vain 3 kertaa viikossa. Pian huomasin, että kaipasin lisää liikuntaa ja lisäsin välipäiville myös vaunulenkkejä 🙂 . Ostin jatko-ohjelman ja aion jatkaa!

2 viikkoa takana

Janna

Fiilis on aivan mahtava ja tästä on hyvä jatkaa treenejä. Vartaloni on hieman kiinteytynyt, lihakset ovat vahvistuneet sekä kehon hallinta ja tasapaino parantuneet.

Suosittelen

Eeva-Liisa

Hyvä olo ja tuntuu että olen vahvempi/ryhdikkäämpi, vaikka liikkeet eivät vaikutakaan raskailta. Yksittäinen treeni on sopivan mittainen, se laskee huomattavasti kynnystä aloittaa. 

BurnerBoard

BurnerBoard-treeniohjelma koostuu neljästä viikosta, joiden aikana teet kolme 15-minuuttista treeniä viikossa. Saat kaupan päälle BurnerBoard-maton, liukusukat sekä säilytyspussin (arvo 49€)!

Ohjelma on nyt erikoistarjouksessa puoleen hintaan! Toimi pian ennen kuin tarjous sulkeutuu.

-50 %

89 €

norm. 178 €

Tuotteen toimitus on sinulle täysin ilmaista.

Tuotteen toimitus on sinulle täysin ilmaista. Tilauksesta ei koidu mitään yllätys- tai lisäkuluja, vaan yllä näkemäsi hinta on paketin lopullinen hinta. 

Tämän paketin voi maksaa myös liikuntaeduilla! Hyväksymme Smartumin, Epassin ja Edenredin maksutavoiksi. Mikäli haluat maksaa vain osan ohjelman hinnasta liikuntaeduilla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@kotonakuntoon.fi.

Tällä ohjelmalla on 100-prosenttinen tulostakuu. Jos et näe lupaamiamme tuloksia, voit lähettää välineen meille takaisin maksutta ja palautamme kaikki rahasi – ilman kysymyksiä.

Pakettiin kuuluu

4 viikon valmis treeniohjelma
Treenaa 15-minuuttisten videoiden perässä kolmena päivänä viikossa

Ikuinen pääsy treeniohjelmaan
Saat ohjelman itsellesi ikuisesti – se ei poistu sinulta käytöstä ikinä!

Kaupan päälle saat:

BurnerBoard ja liukusukat
(arvo 49 €) kätevässä säilytys­pussissa

Ilmainen postitus (arvo 4,90€)
Tilaamisesta ei koidu mitään lisäkuluja

Kysymyksiä & vastauksia

BurnerBoard-ohjelma koostuu neljästä treeniviikosta, joista jokaisena tehdään kolme 15-minuuttista treeniä. Treeneissä yhdistellään liukuliikkeitä sekä enemmän keskivartaloon kohdistuvia liikkeitä. Saat valita treenipäivät itse, mutta suosittelemme, että pidät jokaisen treenipäivän välissä vähintään yhden lepopäivän.

Treeniohjelma jää sinulle pysyvästi, joten voit halutessasi toistaa ohjelman tai treenit niin monta kertaa kuin haluat!

BurnerBoard-harjoitteet vaativat sekä ylä- että alavartalon lihasten yhteistyötä, mikä tekee treenistä koko kehon harjoituksen. Sivuttaisliikkeet aktivoivat tehokkaasti reisien, pakaroiden ja lantion alueen lihaksia, kun taas ylä- ja keskivartaloa vaaditaan tasapainon säilyttämiseen ja liikkeiden ohjaamiseen.

Liukuvat liikkeet ja sivuttaiset liikkeet aktivoivat keskivartalon lihaksia monipuolisesti, mukaan lukien vinot vatsalihakset, suorat vatsalihakset ja syvät core-lihakset. Tämä kokonaisvaltainen aktivointi auttaa rakentamaan vahvemman ja tasapainoisemman keskivartalon.

Lisäksi kun liikut BurnerBoardilla, kehosi tekee töitä jatkuvasti säilyttääkseen tasapainon ja suorittaakseen liikkeen vakaasti. Tämä dynaaminen vastus lisää core-lihasten kuormitusta ilman, että tarvitaan perinteisiä painoja tai muita vastusvälineitä.

Tehokas keskivartalon käyttö on avainasemassa kehonhallinnassa. BurnerBoard-harjoittelu kehittää kehonhallintaa vaatimalla jatkuvaa keskittymistä ja lihasten koordinaatiota, mikä puolestaan vahvistaa keskivartaloa.

BurnerBoard-treeni on nivelille ystävällistä – se ei sisällä lainkaan hyppyjä tai tärähdyksiä. Liikkeet ovat myös hyvin sulavia eikä niissä ole repiviä toistoja. Katso ylempää tältä sivulta fysioterapeutti Idan video aiheesta, kenelle tämä treeniohjelma sopii!

Saat pääsyn ohjelmaan välittömästi tilaamisen jälkeen. Välineen lähetämme sinulle varastoltamme Tuusulasta mahdollisimman pian, yleensä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Välineen toimituksessa menee paikkakunnasta riippuen noin 2–5 arkipäivää, ja voit aloittaa treenit heti, kun saat välineen itsellesi!

Kaikki tuotteemme sisältävät 100-prosenttisen tulostakuun. Jos et saavuta tällä ohjelmalla lupaamiamme tuloksia, voit postittaa välineen meille takaisin maksutta ja palautamme kaikki rahasi – ilman kysymyksiä.

Kaikki treenit löytyvät videomuodossa digitaaliselta Kotona kuntoon -kurssialustaltamme. Voit kirjautua sisään treeniohjelmaasi kännykällä, tietokoneella tai tabletilla joko verkkoselaimessa tai Kotona kuntoon -sovelluksessamme. Tunnuksesi voimassaoloa ei ole rajattu ajalla, joten pääset ohjelmaan käsiksi tunnuksillasi koska tahansa – ohjelma on ikuisesti sinun!

Sopii. 🙂 Yli 45-vuotiaat ovat itse asiassa suurin asiakasryhmämme! Tässä kuitenkin neljä asiaa, joilla varmistamme, että tämä ohjelma sopii sinulle.

  1. 15-minuuttisissa treenivideoissa on asetettu tietty aika jokaiselle liikkeelle, mutta liikkeille ei ole pakollisia toistomääriä. Voit siis liikkua rauhassa juuri itsellesi sopivaan tahtiin!
  2. Ohjelma ei vaadi ennestään mahdotonta tasapainoa ja ketteryyttä – sitähän täällä ollaan treenaamassa! BurnerBoardilla liukuminen kehittää tehokkaasti tasapainoa ja kehonhallintaa, joista huolenpito on kehon ikääntyessä erittäin tärkeää.
  3. Saat treeniohjelman ja välineen ikuisesti omaksesi, joten voit halutessasi käyttää välinettä myös omatoimiseen treenaamiseen esimerkiksi tehden pelkkiä luisteluliikkeitä.
  4. Asiakaspalvelumme avustaa sinua mielellään, mikäli jokin liike tuntuu hankalalta tai sinulle epäsopivalta. Älä epäröi olla yhteydessä meihin – olemme täällä sinua varten!

Saat tilauksesi mukaan kaupan päälle BurnerBoard-maton ja liukusukat. Muita välineitä et ohjelman suorittamiseksi tarvitse. Käytä sukkien alla kenkiä, mutta mitkä tahansa tavalliset lenkkitossut tai treenikengät käyvät tähän.

Matto säilytetään rullattuna kätevässä säilytyspussissa, jolloin se ei vie kaapissa paljoa tilaa. Lattialle levitettynä maton mitat ovat seuraavat:

  • Pituus: 180 cm
  • Leveys: 55 cm

Et tarvitse treenin tekemiseen maton mittoja suurempaa tilaa.

Kyllä! Hyväksymme maksutavoiksi Smartumin, Epassin ja Edenredin liikuntaedut. Jos haluat maksaa vain osan tilauksestasi liikuntaeduilla, laita meille sähköpostia osoitteeseen info@kotonakuntoon.fi ja käytä otsikkoa “Maksu liikuntaeduilla”.

Jos mieleesi heräsi kysymyksiä joihin emme tällä sivulla vastanneet, klikkaa oikean alakulman sinistä chat-puhekuplaa, niin jutellaan asiasta! Jos emme ole tällä hetkellä paikalla, voit jättää viestin chatin kautta ja palaamme sinulle sähköpostitse asiaan pikimmiten.