Tee 70% enemmän rasvaa polttava treeni – vaikka et treenaisi yhtään kovempaa kuin normaalisti

Jos et ole aikaisemmin hyödyntänyt jokapäiväistä "rasvanpolttoikkunaa", nyt on erinomainen aika aloittaa.

Miten ihmeessä se on mahdollista?

Koska, tässä tapauksessa tehostunut rasvanpoltto ei perustu treenin kovuuteen tai lajiin minkä valitset.

Vaan se perustuu löytöihin, mitä tiedemiehet ovat tehneet ja vahvistaneet useaan kertaan:

He ovat huomanneet, että rasva palaa tehokkaammin, kun treenaat silloin, kun et ole syönyt mitään viimeisen 10 tunnin aikana.

Silloin kehosi on sellaisessa tilassa, ettei se voi käyttää syömääsi ruokaa energiana, vaan joutuu ottamaan energian rasvavarastoistasi.

Joten treenin rasvaa polttava teho on paljon korkeampi, jopa 70% tehokkaampi.

Mutta enhän minä ole koskaan syömättä yli 10 tuntia?

Usko tai älä, meistä melkein jokainen on ja ihan ilman yrittämistä.

Me olemme luonnollisesti pitkän ajan syömättä nukkuessamme.

Jos treenaa yöunien jälkeen ja ennen aamupalaa, polttaa 70% tehokkaammin rasvaa kuin muulloin.

Silloin meillä on mahdollisuus tehdä treeni joka polttaa rasvavarastojamme paljon tehokkaammin kuin normaalisti. Vaikka joka ikinen päivä!

Tähän käy mikä tahansa treeni, mutta kaikilla meillä ei ole kiinnostusta lähteä lenkkipolulle tai kuntosalille ennen aamiaista. Joten fiksuinta on treenata niin, että treenin voi tehdä kotona. Silloin se ei vie liikaa aikaa ja treeni tulee varmasti tehtyä.

Okei mutta, en minä treenaa normaalisti aamuisin?

Ei se haittaa. Treeniin aloittaminen on helppoa ja treenin ei tarvitse viedä aikaa paljon. Voit aloittaa vaikka erityisesti aamutreeniksi suunnitellulla BOOST-rasvanpoltto-ohjelmalla.

Tilatessasi Treeniohjelman saat HipBand – treenivälineen kaupan päälle

BOOST on aamutreeni, joka tulee tehtyä.

Jos et halua lenkille aamulla tai mennä kuntosalille, nappaa itsellesi BOOST-treenit. Se on kotitreeni, minkä saat tehtyä heti herättyäsi ja se kestää vain 10-15 minuuttia. Treeniohjelman mukana tulee HipBand-treeniväline.

Treeniohjelma sisältää 10-15 minuutin treenin, viitenä aamuna viikossa. Treeniä tulee alle tunti viikossa ja saat hyödynnettyä aamuisen “rasvapolttoikkunan.”

Treenaaminen on helppoa, pistä kahvit keittymään, nappaat HipBandin hyllystä tai sängyn alta, pistät videon pyörimään ja ryhdyt treenaamaan.

Treenin jälkeen voit napata kupin kahvia ja/tai voit ryhtyä syömään aamupalaa normaalisti (jos sinulla on tapana tehdä niin)

Toinen iso plussa on, että koko päivästä tulee paljon energisempi, kun aktivoit kehon liikkumalla aamuisin. Kokeile vaikka viikko ja huomaat eron selkeästi.

Teet BOOST-treenin yhdessä ohjaajamme Lucijan kanssa

Hei! Olen Lucija ja toimin ohjaajana tällä kurssilla. Olen koulu­tukseltani kinesiologian maisteri ja teen tällä hetkellä väitös­kirjaani. Sen ohella toimin liikevalmentajana ja luennoitsijana.

Viimeiset seitsemän vuotta olen toiminut yhteistyössä lukuisten eri liikuntaorganisaatioiden, kuten Olympiakomitean, kanssa.

Kuvasin tätä ohjelmaa varten nopeita aamutreenejä, jotka ehtii varmasti tehdä kiireisimpänäkin aamuna. Samalla saat rasvan palamaan jopa 70 % tehokkaammin!

Tervetuloa mukaan – näet minut pian aamutreeneillä!

HipBand-treeniväline kaupan päälle

HipBand on erittäin kätevä väline kotiharjoitteluun. Se vie vähän tilaa, sitä on erittäin helppo käyttää ja sillä saat sopivasti vastusta keski- ja alavartalon treeneihisi.

HipBandilla treenatessa joudut jatkuvasti käyttämään lihaksiasi, kun työskentelet nauhan elastisuutta vastaan ja pidät nauhan kireällä, että se ei valahda lattialle. Näin teet liikkeet rauhassa, tiedostaen ja kaikkia lihaksia aktivoiden.

Kotonakuntoon.fi:n Hipband on valmistettu kankaasta ja siksi se on kestävämpi ja jämäkämpi kuin kumista valmistetut pyöreät nauhat.

Nauhan pituutta voi myös säätää, jolloin saat juuri sinulle sopivan vastuksen. Tämä mahdollistaa sen, että sama treeniväline kestää myös kehityksesti mukana.

Tällainen ohjelma on:
6 viikon BOOST

BOOST-rasvanpoltto-ohjelma on tehokas ja simppeli. Siinä treenataan mukana tulevan HipBandin avulla ja jokaisessa treenissä tehdään kolmea erilaista liikettä.

Ei turhaa monimutkaisuutta, vaan tehokkaat ja yksinkertaiset perusliikkeet, jotta keho saadaan aamulla hereille ja rasva palamaan.

Treenit ovat lyhyitä ja ytimekkäitä. Yhden treenin tekemiseen menee n. 10–15 minuuttia.

Ohjelma kestää 6 viikkoa ja siinä on viisi treeniä per viikko. Jokaiselle arkiaamulle on siis oma nopea ja rasvaa polttava treeninsä.

Ohjelman mukana tulevat selkeät liikevideot sekä kirjalliset step-by-step-ohjeet, joten treenin seuraaminen on erittäin helppoa.

Kysymyksiä & vastauksia

Kyllä voi! Hyväksymme maksuvälineeksi ePassin, Smartumin, Edenredin ja Eazybreakin.

Pääsysi kurssimateriaaleihin on ikuinen ja välineen saat ikiomaksi. Voit siis suorittaa ohjelman silloin kun haluat ja niin monta kertaa kuin haluat – ostamasi ohjelma on käytössäsi aina.

BOOST-rasvanpoltto-ohjelma sisältää:

✔ 6 viikon valmiiksi suunniteltu treeniohjelma
✔ 10 minuutin treenit joka arkipäivälle (5 x vko)
✔ HipBand – helppo väline säädettävällä vastuksella
✔ Ikuinen pääsy treeniohjelmaan
✔ Materiaalit tallessa online-kurssialustalla ja applikaatiossa

Vapaaehtoinen lisäostos:
✔ 10 parasta aamupalaa, joita syödä BOOST-treenin jälkeen

BOOST-aamutreenien teho perustuu kehon paastotilaan. Treenejä ei siis tosiasiassa ole pakko tehdä aamulla, mikäli suoritat paastoon perustuvaa ruokavaliota. Aamu on kuitenkin aika, jolloin ihminen on päässyt paastotilaan luonnollisesti, sillä emme syö öisin unen aikana. Siksi treeniä suositellaan aamulla tehtäväksi.

Ei kuitenkaan ole väliä, millainen vuorokausirytmi sinulla on tai mikäli unirytmisi vaihtelee. Tärkeintä on, että treenaat ennen päivän ensimmäistä ruokaa, jolloin paasto rikkoutuu.

Vuorotyö ei ole este BOOST-treenille. Paastoon perustuva treeniohjelma antaa sinulle samat tulokset, vaikka heräisit ja treenaisit iltapäivällä. Tärkeintä on vain, että teet treenin herättyäsi ennen päivän ensimmäistä ateriaa, sillä silloin paasto katkeaa.

Myöskään arkipäiville ajoitetut treenit eivät ole välttämättömiä treenipäiviä. Maanantaista perjantaihin treenaamalla arkitöissä käyvä ihminen luo itselleen tehokkaasti treenirutiinia, jossa viikonloput pyhitetään levolle. Jos työskentelet viikonloppuisin vuorotyön vuoksi, voit pitää treeniohjelman lepopäivät omina vapaapäivinäsi.

Saat pääsyn treeniohjelmaan välittömästi tilauksen jälkeen kirjautumalla kurssialustallemme. Välineet postitetaan sinulle pikimmiten, yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ne toimitetaan postin mukana kotiin asti. Välineiden saapumisessa menee yleensä n. viikko.

Tuotteiden postitus on sinulle ilmainen. Tilauksesta ei koidu sinulle mitään lisä- tai piilokuluja.

Ennen aamiaista tehty treeni aiheuttaa sen, että kehosi käyttää aamiaisesta saadut ravintoaineet normaalia tehokkaammin. Siksi suosittelemme monipuolista ja terveellistä aamiaista treenin jälkeen.

Kokosimme myös erikseen 10 parasta aamupalasuositustamme, joita nauttia BOOST-treenin jälkeen. Aamupalat ovat yksinkertaisia ja terveellisiä annoksia, jotka on helppo valmistaa nopeasti kotona. Saat kullekin aamupalalle ainesosalistan, valmistusohjeet sekä kalori- ja ravintosisällön. Digitaalinen 10 parasta aamupalasuositustamme -ohjekirja on ostettavissa lisämaksusta treeniohjelman tilauksen yhteydessä. Treeniohjelman tilaajat saavat ohjekirjan nyt tarjoushintaan 9 €.

Sopii! Säädettävän vastuksen ansiosta treenit sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille. Treeniliikkeet on ohjeistettu sekä videolla että kirjallisesti, jotta teet ne varmasti oikein.

Totta kai! Kaikilla tuotteillamme on 100-prosenttinen tyytyväisyystakuu 30 päivän ajan. Mikäli et pidä tuotteesta kokeiltuasi sitä, postita väline meille ja saat rahasi takaisin – ilman kysymyksiä. Tilaus on sinulle täysin riskitön!

Mikäli haluat lisätietoa yrityksestämme tai tästä harjoitusohjelmasta, älä epäröi olla yhteyksissä meihin. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Ota meihin yhteyttä painamalla oikean alakulman sinistä chat-puhekuplaa.

Chat on avoinna arkisin klo 10–15. Muina aikoina voit jättää meille viestiä chatin kautta. Vastaamme sinulle sähköpostitse pikimmiten.

BOOST-rasvanpoltto-ohjelma

Kampanjahinta voimassa

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

BOOST-treenit ovat tarjouksessa vielä hetken aikaa, joten tilaa omasi nyt

Hinta on normaalisti 99€, mutta tällä viikolla saat koko paketin tarjoushintaan 49€

✔ 6 viikon valmiiksi suunniteltu treeniohjelma
✔ 10 minuutin treenit joka arkipäivälle (5 x vko)
✔ HipBand säädettävällä vastuksella
✔ Kätevä online-kurssialusta ja applikaatio

49 € (säästä 50%)

99 €

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen